/* یکتا نت */
در حال بارگذاری پشت بوم ...
شهر :

همه شهر ها

مهارت :

کابینت سازی

پشت بوم | کابینت سازی در همه شهر ها مهدی بورباقی
نمایش پروفایل

چه مهارت هایی برای شغل کابینت سازی لازم است

کابینت سازی یک کسب و کار نجاری است که شامل طراحی و ساخت کابینت می شود. این یک شغل حساس و دقیقی است که به انواع ابزارهای برقی ثابت، ابزارهای دستی و تجهیزات اندازه گیری نیاز دارد. این شغل شامل مهارت های بسیاری است که در مشاغل دیگر مانند مبلمان سازی و ... مفید است.
امروزه کابینت ها به یکی از بخش های اصلی آشپزخانه مبدل شده اند. نگهداری کلی ظروف و وسایل آشپزخانه، در آشپزخانه بدون کابینت، غیر ممکن به نظر می رسد. اما باید توجه داشت که برای طراحی کابینت خانه خود و توجه به نیاز هایتان در هنگام طراحی، به یک فرد متخصص نیاز دارید. 
با دیدن یک دوره آموزش کابینت سازی نمی توان انتظار داشت که فرد به کابینت سازی حرفه ای تبدیل شده باشد. شغل کابینت سازی به سالها دقت، تجربه، مهارت و کسب دانش نیاز دارد تا فردی بتواند خلاقیت لازم در زمان ساخت و اجرا را داشته باشید. 

انواع کابینت سازی


کابینت سازی ها در شاخه های مختلفی فعالیت می کنند که معروف ترین آنها عبارتند از:

  • کابینت سازی ام دی اف
  • کابینت سازی چوبی
  • کابینت سازی فلزی

البته سالهاست که استفاده از کابینت های فلزی در حال کمرنگ تر شدن است. طراحان و مجریان کابینت، به سمت کابینت سازی ام دی اف و چوبی روی آورده اند. 

چگونه یک کابینت ساز حرفه ای پیدا کنیم؟

ابتدا باید جواز کسب کابینت سازی شخص را بررسی قرار دهید و از کیفیت خدمات کابینت سازی وی مطمئن شوید. سپس با ارائه طرح ارائه شده توسط طراح کابینت سازی به مجری مربوطه فرایند ساخت را شروع کنید. اما قبل از همه اینها پیدا کردن متخصصین ماهر کابینت سازی، کار دشواری است. ما در سایت پشت بوم تلاش می کنیم تا استادکاران باتجربه را با یک جستجوی ساده به صورت یک لیست در اختیار شما قرار دهیم. کافی است با دیدن رزومه فرد، به شماره تلفن اعلام شده با استادکار کابینت سازی، تماس بگیرید.

نکات مهمی که در خصوص کابینت سازی باید بدانید مهمترین نکات کابینت سازی

3 نکته مهم برای انتخاب کابینت آشپزخانه
8 مدل کابینت مدرن آشپزخانه برای زیبایی خانه شما
آموزش کابینت سازی